Om Laumort

Et blik ud over fjorden, et skue over den lollandske muld – i dette smukke scenarie finder du købstaden Sakskøbing. Byen kendt for vandtårnet med sit smil.

Pt. udstiller Laumort hos Data-Larsen Stenvej 2 4990 Sakskøbing, hvor du til hver en tid er velkommen til at kigge forbi. www.data-larsen.dk

Hanne Laursen har de seneste 15 år udvidet sit repertoire af kunstbilleder. Malerierne fremtoner som et flor af kubistiske motiver, naturalistiske udtryk og abstrakte symfonier. Skalaen af stærke farver spejler sig i smuk harmoni med de varme, glødende brungyldne nuancer som et stykke af naturens mangfoldighed, der udfoldes på smukkeste vis.

Med øje for billedernes dybde – den smukke detalje, fremtoner der sig de skønneste motiver på nethinden; isbjørnens dans, de berusede svugne kroppe i skønneste forening, jagerflyets torden mod himlen, blomsten der vajer i vinden. Motiverne er utallige og intet synes overladt til tilfældighederne, når øjet på sin vandring vedbliver at opleve på ny.

Hanne Laursens seneste tiltag har været at forvandle det skrabede karosseri, til malerier i særklasse, når det hårde galvaniserede stål forvandles til baggrund for smukke universer.